Vilken typ av investerare är du?

Precis som mig finns det många aktieinvesterare där ute med olika sätt att investera i aktier. Man brukar ofta hitta en bra nisch och hittar det man själv tycker är bra på. Under mina år själv har jag upptäckt många olika sätt att investera – det gäller att hitta det som passar en bäst. När man går i tankarna är det bra att se vilken typ av investerare man är, hur man är lagd, vad man är intresserad av etc – vilken personlighetstyp man är helst enkelt.

Jag har svårt för kvalitativa kriterier, liksom att identifiera vallgravar och finna bolag som kommer bli nästa stora grej. Därför är jag mycket intresserad i aktiemarknaden och hur man som bäst kan identifiera bra bolag som kommer att ge bra avkastning och värdering.

Leave a Reply

Your email address will not be published.